Speciális Tisztítás

TISZTÍTÁS

Speciális vegyszerek segítségével tisztítjuk a bőrből készült, esetenként több színű és többféle anyagból készített ruhadarabokat. Hagyományos oldószeres eljárást nem használunk! Eljárásunk különlegessége, hogy már az előkezelés alatt is visszazsírzó hatású proteinstabilizációs anyagok óvják meg a bőrt a kiszáradástól, a bőr kellemes és puha marad.
Az ország bármely pontjáról ingyen hozzuk el a ruhádat

Részleteket
INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
menüpontban találod
Impregnálás

Fontos, hogy tisztítás után ne csak rövid ideig legyen szép kedvenc időtöltésünk elengedhetetlen darabja, ezért a tisztítás, (festés) után egy fluorkarbon gyanta fázisú impregnáló filmréteggel vonjuk be a ruhák felületét. Ez a réteg vízlepergető hatású, továbbá megóvja meg a bőrt attól, hogy a szennyeződés mélyen bekerüljön a pórusaiba. Így könnyebben tisztán tartható, kezelhető a felület.
Festés

Az erős szennyeződések miatt a felület elszíneződik, az esések nyoma pedig sajnos nem minden esetben távolítható el csupán tisztítással. Ezekben az esetekben lehet megoldás a bőr festése.
Testünk védelmét leginkább CE minősítésű protektorok biztosítják. Cégünk a SPIDI, A DAINESE, és a BMW protektorjait ajánlja, melyet megvásárolhatsz műhelyünkben is.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.