Speciális Tisztítás

TISZTÍTÁS

Speciális vegyszerek segítségével tisztítjuk a bőrből készült, esetenként több színű és többféle anyagból készített ruhadarabokat. Hagyományos oldószeres eljárást nem használunk! Eljárásunk különlegessége, hogy már az előkezelés alatt is visszazsírzó hatású proteinstabilizációs anyagok óvják meg a bőrt a kiszáradástól, a bőr kellemes és puha marad.
Az ország bármely pontjáról ingyen hozzuk el a ruhádat

Részleteket
INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
menüpontban találod
Impregnálás

Fontos, hogy tisztítás után ne csak rövid ideig legyen szép kedvenc időtöltésünk elengedhetetlen darabja, ezért a tisztítás, (festés) után egy fluorkarbon gyanta fázisú impregnáló filmréteggel vonjuk be a ruhák felületét. Ez a réteg vízlepergető hatású, továbbá megóvja meg a bőrt attól, hogy a szennyeződés mélyen bekerüljön a pórusaiba. Így könnyebben tisztán tartható, kezelhető a felület.
Festés

Az erős szennyeződések miatt a felület elszíneződik, az esések nyoma pedig sajnos nem minden esetben távolítható el csupán tisztítással. Ezekben az esetekben lehet megoldás a bőr festése.
Testünk védelmét leginkább CE minősítésű protektorok biztosítják. Cégünk a SPIDI, A DAINESE, és a BMW protektorjait ajánlja, melyet megvásárolhatsz műhelyünkben is.