Munkáink

Vállaljuk motoros ruházat átalakítását, méretre igazítását.

Legtöbb esetben a térd és könyök protektorokat kell a megfelelő helyre tenni. Ezeken a pontokon a ruházat túlzott bősége jelentheti még a problémát, az elforgó protektorok esésnél nem tudják betölteni szerepüket. Szűkítjük ezeket a darabokat, figyelembe véve az aláöltözetet is. A hölgyek ruháinál, az ülepe lógása és a mellrész rossz szabása jelenti a legnagyobb problémát. Csizmák, kesztyűk javítását, tisztítását is vállaljuk. Feliratozást bőrrel és kézzel festve is készítünk. Speciális eljárással tisztítjuk és impregnáljuk, mind a bőr mind pedig a cordura ruhákat. Vállaljuk egyedi méretű, motoros és sport ruhák készítését, bőrből és cordura anyagból is.

Minden esetben első osztályú anyaggal, és titán cérnával dolgozunk.
Az ország bármely pontjáról ingyen hozzuk el a ruhádat

Részleteket
INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
menüpontban találod
SPIDI OVERAL
A comb rész és az eleje annyira szűk volt, hogy alig tudta felvenni. A könyök és a térd protektorok rossz helyen voltak. A fenekénél, karjánál pedig bő volt. Már mindehol kényelmes, jó méretű rá.
ALPINE STAR KABÁT
2009. május 28-án Budapesten a Lurdy ház előtt egy pakurát szállító teherautóból kiömlött a szállított olajszármazék. Ügyfelünk motorral járt arra. Bármennyire is igyekezett, elkerülhetetlen volt az esés. Szerencsére neki semmi baja sem lett, de a motorja és a ruhája igencsak megsínylette a csúszást. Az AlpineStar kabát, ami valaha gyönyörű fehér-ezüst színekben pompázott, műhelyünkbe érkezésekor ragadt mint a szurok, akárcsak a kesztyű és a cipő. Munkánk végeztével örömmel adtuk át ügyfelünknek ruháit tisztán, illatosan, remélve, hogy legfeljebb a bogarakat kell róla a jövőben leszedni.
FELIRATOK
Készítünk egyedi feliratokat, igény tervezést is vállalunk. A feliratok készülhetnek bőrből, mű- illetve díszhímzéssel, festéssel.
MV AUGUSTA KABÁT
Eleje antikolt hatású gyári festéssel. Hátára hasonló hangulatu MV AUGUSTA Corse feliratot festettünk.
TEAM kabát + nadrág
MOTOROS TÁSKA KÉSZÍTÉSE JAVÍTÁSA, FELÚJÍTÁSA
Ma már nagyon sokféle motoros táskát lehet kapni, mégis előfordul, hogy találkozunk ilyen felkéréssel. Leginkább hosszú út előtt állók kérésit elégítjük ki, minden esetben figyelembe véve az utas, a motor és a szállítandó igényeit. Ilyen esetekben mindig motorral kell jönni hozzánk, hogy méretet vehessünk a motorról. Természetesen vállaljuk táskák javítását, felújítását is.
Testünk védelmét leginkább CE minősítésű protektorok biztosítják. Cégünk a SPIDI, a DAINESE, és a BMW protektorjait ajánlja, melyet megvásárolhatsz műhelyünkben is.